2015. október 25., vasárnap

Régi cikkek kék öltözetben

   Mostani bejegyzésemben 1-2 régi cikkemet elevenítem fel, még tavaly írtam őket a jelenlegi legnagyobb hazai horgászportál részére.


A hét úgy alakult, hogy amikor ráértem volna, a Duna horgászhatatlanná vált, vagy a Balatont engedték meg, vagy a Siótkotorták, de mindenesetre tonnaszám jött a hínár és egyéb növénymaradványok, nagyjából 1-2 perc után tőből görbült a bedobott nyél. Nem is igen erőltettem.



Pénteken más okokból az utam egy kis patak mellett vitt el, ahol a sárfolyamban 15 perc horgászattal töltött idő alatt egy jó tenyeres sügért sikerült fognom.



Szombaton nagypapámmal mentem ki kicsit a helyi holtágra bodorkázni, sikerült 15-20 combosat fogni, de nem fotózgattam. Mellette UL cuccal egy vörösszárnyút és egy kis balint sikerült becsapni kis wobblerrel. A jelen időről most ennyit, kalandozzunk a múltba. :) Van benne kenyérúsztatás, UL pergetés, háziwobblerekkel is, cserkelés, feederezés... igyekeztem színes lenni. Csak aztán nagyon kék akart lenni az a szín, és kaptam is egy kicsit egy bizonyos fog fehérjéből, így ezt a projektet feladtam.

Íme a cikkeim. :)


http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=4324

http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=4395

http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=4473


2015.10.25                                 Írta: Schmidt Bence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése